Sunday, July 18, 2010

..og de levede lykkeligt.

Kære Vibeke.
Der var engang en ganske ung dreng. Han hed Andy Schleck. Han var frisk og frejdi, og havde både en bror og en far der også kunne lide at cykle. Lille Andy kæmpede for at blive professionel cykelrytter, nu hvor han vidste at han havde en chance for at blive det.
Andy's far, og bror støttede ham i kampen, fordi Andy's bror Frank Schleck også rigtig godt kunne li' cykling.
De to Schleck bødres far havde 6 gange før kørt Tour De France, og vidste at en rigtig cykelrytter cyklede mellem 100- 140 kilometer i timen. Og de to Schleck brødre kæmpede for at blive ligeså hurtigt, og lille Andy kom endda med i et amatørløb i 2004 i Fléche de Sud i en alder af blot 18 - og VANDT!
Unge Andy var henrykt. Stolt, og endnu bedre: lige ledes var hans bror og far.
Andy's bror Frank Schleck var begyndt på et super godt cykelholdt ejet af en super sej dansker: Bjarne Riis, og havde fået titlen "Prins af cykling" , der derefter begyndte at udspørge Prins Frank om hans prinsens bror, Andy.
Prins Frank var super entusiastisk og fortalte om livet løs, om prinsens bror, Andy. Den rare danske Bjarne Riis mødte Andy Schleck, og udnævte ham efterfølgende til "praktikant" på den rare danskers cykelhold.
De var alle sammen glade, og efter at unge Schleck, som endnu ikke var nogen prins - men kun praktikant - var spændt på hvad det endelige svar skulle blive.
Ville den rare danske Bjarne Riis i virkeligheden gerne have unge Andy, eller ville han ikke?
Det var det store spørgsmål som skulle vise sig først at blive svaret senere.
Unge Andy fortsatte med de små cykelløb han kunne stille op til.
Prins Frank og Unge Andy stillede begge op til de luxemborgske mesteskaber i år 2005, og delte "prisen". Prins Frank vandt i de fleste dicipliner - pånær enkeltstart som Unge Andy rockede til at tage!
I år 2007 opnåede unge Andy sit første rigtige store resultalt ved at snuppe anden pladsen i Giro d'Italia, og var samlet vinder af ungdomskonkurencen. Her viste han alle at han kunne sparke røv - både op og ned af bakkerne!
- dette fik den rare dansker til at slå øjnene op. Unge Andy skulle fast på Det rare dansk ejet Team Saxobank! - og blev derefter også udnævt Prins af cykling!
I år 2008 sparkede Prins Andy røv, og fungrede for det meste som en hjælperytter til hans brormand Prins Frank og Prins Carlos Sastre. Han sluttede af med en 12 plads i hele klassementet.
I år 2009 skulle det vise sig at Andy virkelig slog sig fast på hvem han var! Prins Andy slog fast at han var en af fremtidens store nye cykelsportsfyre navne, da han med sejren i Liège-Bastogne-Liège 2009 satte alle konkurrenter på plads! Sejren blev sparkede på plads ca. 20 km fra mål da han ved at angribe fra bunden, på en af etapens hårdeste stigninger, kørte op til Philippe Gilbert og fortsatte direkte mod mål!
Unge Prins Andy sparkede endda så meget røv at han sluttede af med anden pladsen i hele klassementet, og igen tog ungdomstrøjen - som mindst var fortjent..
Den unge prins af cykling havde det godt.. og så blev det år 2010:
Unge Andy Schleck var gået fra at være ganske ung - hvilket han stadigvæk er - til at være en fantastisk cykelrytter. Unge Prins Andy Schleck skal nok løbe af med sejren i år hvis han fortsætter som den skønne, vidunderlige, fantastiske, nuttede, og røv lækre cykelrytter han nu engang er!
Den gule trøje klær' ham, og den er lgie der hvor den burde sidde.. På hans skuldre!
Prins Andy Schleck slutter af som Konge, ingen tvivl om det. Og det er ikke sidste gang vi kommer til at se noget til Andy Schleck!
Andy er fantastisk.. Og snart bliver han konge af cykling..
.. og lever lykkeligt til hans dages ende.
Kærlig Hilsen.

No comments:

Post a Comment