Tuesday, August 24, 2010

Halløj
Jeg er ny her på bloggen. Søde Nanna og Line gav mig lov til at blogge her, og det er jeg meget taknemmelig over!;D
Jeg vil skrive om mange forskellige ting. Alt fra himmel til hav;D Men her til at starte med, vil jeg skrive mit yndlings citat fra Walt Disney:
"All your dreams can come true if you have the courage to pursue them."
Det er simpelthen så rigtigt! Følg din drøm! Uanset hvad det er! Så længe du prøver og gør hvad du kan, kæmper for det, sker der noget! STOL PÅ DIG SELV!!!
With all my love
Alberte!;D

Yndlingscitater a'la Nanna

"kære lektier... det er ikke dig der er noget med galt med, det er mig.. Jeg kan bare ikke mere, jeg er klar til et så bindende forhold, så før det bliver for bindende.. Vi må stoppe med at være sammen nu. "

Sunday, August 22, 2010

Nanna's fremtidige mand..


Når Shane Dawsom laver en ny video popper den automatisk op på min fine væg på facebook.. hvilket den gjorde.. igår tror jeg oO - Nanna skrev "MIN FREMTIDIGE MAND!" som kommentar til linket.. og jeg tænkte straks ".. hva så med Eddie!?"
- Altså Edward Cullen fra The Twilight Saga..

Men altså .. Shane Shane Shane! - Den dreng er jo lavet af 100% geniale matreialer!
Har I set den med Thinspiration? "HIGH SCHOOL DRAMA" tror jeg det hedder!(: Den er genial! Jeg tror mange tøser har det på den måde? (Og drenge for den sags skyld..)
jeg kender det selv.. Det med først ikke at have noget problem med ens spisevaner og så går det op for en, og så spiser man ikke noget.. hvilket man jo heller ikke skal?
- Som Shane siger "du er den du er, uanset hvor meget af dig det er!"

Sunday, August 15, 2010

Snot forkølet..

Kære Nanna.
I onsdags var det onsdag d. 11 august 2010, hvilket med andre år betød et nyt skoleår, ottende klasse, et nyt år, nye venner, spidsede blyanter, og nye fag; samfundsfag.
Jeg ved du har haft en go' ferie, og at du havde vendt om på nat og dag- hvilket var fantastisk- og jeg ved du lige nåede at få feber tirsdag aften, efter en hel sommerferie hvor du havde det godt. Jeg håber du nyder det, især eftersom din familie tvinger dig til at have kæmpe trøjer på, bukser, kæmpe strømper og to dyner. Nyd det!
- Jeg kan godt forstå du har prøvet at klage eftersom du ikke har gjort andet end at snøfte næse, hoste, hoste, hoste, hoste og hoste, og du hare muligvis også fået tendenser til nyseflip engang i mellem.
Jeg har set på din klage og som din læge siger; så har du fået kæbe - og pandehulebetændelse..
Held&Lykke med dit nye skoleår, jeg håber du overlever..
-
Hold kæft hvor er det egentligt godt jeg har Line..

Friday, August 13, 2010

Nymfer med nosser!?

*At blive inspireret af TV3 til en total random overskrift til mit indlæg* ;) HEYA TV3 :D.

Jasper hænger nu fint med sine grønne øjne på min væg, og vogter over mig :D *ego* så nu sker der nok ikke noget, han skulle jo ha en slags superkrafter ala. vampyr tingeling :)?





^^ Jeg vil gerne ha de er sko! og jeg mener klart at de dansker borgere bør donerer dem til mig! og med "de danske borgere" mener jeg jo selvfølgelig mine kære forældre ;) ^^

Wednesday, August 11, 2010

Lidt royalist har man vel lov at være...

TVILLINGER!
- MARY ER GRAVID! xD
(ja, jeg har vidst det ligeså længe som jer, manglede bare nogle go'e billeder at putte ind i indlægget til at starte med xD)
- Ja, Line, jeg vil gerne gå i kjole hvis du finder mig en der er bare halvt så køn som den der! :D

Tuesday, August 10, 2010

S K U F F E L S E !

Jeg ville ha skrevet vores indlæg nummer 100, NÅ! )': *PIGE SUR* ayways...

Jeg tror Nanna skal købe en ny tegne'blog til mig D: FOR DER ER LIGESOM IKKE MERE PAPIR I!? >.<'

Jeg er mega stolt over mit skole skema :D! - BEN 10 FTW!

Der er en banan flue på mit værelse! JEG HADER BANANFLUER! Den er bare lille og grim.. Og så kan man ikke engang hører den summe )': MEN JEG VED DEN SUMMER! *ZUM ZUM*

Jeg tror Marilyn Monroe er den eneste kendte bitch der nogen sinde har sagt noget klogt.. Jeg burde ha blogget om det forlængst.. *klasker mig selv i hovedet.* Altså denne TØS!? sagde engang.. *100 år siden..* Ja så gammel er hun faktisk >:D! Men hun sagde.. "Im selfish, impatient and a littel insecure. I make mistakes, i am out of contro and at times hard to handel. But if you can't handel me at my worst, you sure as hell don't deserv me at my bedst" (Y) *the bitch is right!*

I fredags fanget de en serie morder i England, Crossbow Canibal.. hvilket in spireret mig :* når jeg blir stor *at føle sig lille D:* vil jeg rejse til England og besøge en seriemorder i fængslet.. og stille ham TONS VIS af spørgsmål.. Jeg skal nok lige ha nogle bedere engelsk karakterer først, MEN DET ER EN DETALJE!?.. Crossbow Canibal er like den nye The Yorkshire Ripper.. :D *freak!*

100 indlæg!!!

Sunday, August 8, 2010

Carsten Bang!

Carsten Bang er prins af komedie!!
Se "Bang er død" - du vil fandeme ikke fortryde det!
"Har satan en fætter?", nyd det, for det gør jeg:

Saturday, August 7, 2010

Toy Story 3! (Y)

"Legetøj der siger imod, tilbringer natte i, kassen!" - Buzz Lightyear!

"DU ER MIN BEDSTE VEN, DU ER MIN BEDSTE VEN. SKU DU HAVNE ET STED LANGT OG MILE VIDT FRA DIG EGEN VARME SENG, SÅ FINDER JEG EN TELEFON OG GIR DIG ET RING!! FOR DU ER MIN BEDSTE VEN, DU HAR EN VEN I MIG. MÅSKE ER JEG IKKE VERDENS KLOGESTE OG SMARTESTE FYR, HVERKEN KLOG ELLER STÆRK, MÅSKE.. MEN DU SKAL VIDE AT INGEN ANDRE HOLDER AF DIG, SOM EN SOM MIG. " *at synge meget fin sang fra ToyStory^^'*

Mig og Nanna var altså inde og se ToyStory3 og inden det er vores tur til at få biletter. Snakker om at man aldrig kan huske sit telefon nummer, når man skal. og hvad gør nanna så ikke. "40 39 .. fiiiier ... " xD!

Friday, August 6, 2010

Godhjertelig sommerdag :)?

Af en eller anden grund tror Nanna altid at jeg, Line skærer mine tær af!? o:
Helt ærligt? .. jeg er da for længst gået over til fingrer!? *darh!*

Sunday, August 1, 2010

Attention: This is just a reminder not to give birth in the girls bathroom.

Remember:
You are you, no matter how much there is of you,
and if somebody doesn't like you because of your ekstra jelly role on your belly
- fuck them.
Because I love you.
Be yourself.

Tømmermænd..

Hvorfor er det lige præcist at første gang jeg drikker, at jeg bliver så fuld at jeg har tømmermænd to dage efter?
Gudskelov for Cola, Chips og uhhhhhh!!!! PIZZZZZZAA!!!
Er det min seng?
ZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZ