Tuesday, July 27, 2010

The Runaways!

Gosh hvor vil jeg gerne se "The Runaways"
Jeg har lyttet til "Cherry bomb" hele dagen!
Her, tag en lytter:
Plus! Jeg tror jeg elsker Dakota Fanning!

Monday, July 26, 2010

Overhovedet?

Det gik slet overhovedet ingen mening at bruge ordet overhovedet i noget som helst sammenhæng med mindre det er noget man har over hovedet? oO.

fx. har du ingen fjernsyn overhovedet? - nej! jeg har sq da ikke et fjernsyn overhovedet!?
og bare for at få noget på plads, har jeg heller ikke et fjernsyn underhovedet!

Har du overhovedet ikke set filmen? - nej, jeg så den ikke over hovedet, jeg så den i fjernsynet! det fjernsyn som jeg heller ikke har over hovedet!

Sunday, July 25, 2010

Skuffelse..

Jeg så det hersens tv program, "ICarly" .. Og der har de jo den her hjemmeside, og jeg tænkte det kan fandme ikke passe! Så jeg tændte min computer, og skrev "Icarly.com" i adressefeltet, og tænk en gang! Deres hjemmeside poppede kræft edme op. Gud hvor var jeg skuffet... Hva fanden skal man bruge det til?
Jeg valgte så at finde ud af hva fanden man skulle bruge det til, og kom frem til svaret, NADA!
Sam har en blog, i dagens indlæg vil hun afskaffe "sommerfredag" HVA HELVED ER SOMMERFREDAG!? jo, det er når de voksne tit tager halve fridage om fredagen, altså om sommeren selvfølgelig oo? aldrig hørt om det..

www.Icarly.com (Y)

Friday, July 23, 2010

TOP musik video'er a'la Nanna

Musik videoer er jo noget af det bedste ved hele sangen.. Jeg har prøvet at finde et par helt vildt fede musik videoer som jeg nu her vil dele med jer..
- og selvfølgelig er Lady Gaga dronningen af musik video'er ;)
Taylor Swift, Gwen Stefani, og Muse fortejener også en plads på listen og fedeste musik videoer..
- men en lille hemmelighed mellem os: Muse har aldrig været ret gode til musikvideo, de laver bare røv fede sange..
Og Taylor Swift's "you belong to me" er altså den fedeste musikvideo der længe er lavet, og den fortjente satme også den pris den vandt i år 2009! (for bedste musik video!! Velfortjent)
Lady Gaga- Bad Romance
Lady Gaga - Paparazzi
Lady Gaga - Alejandro
Gwen Stefani - The sweet escape
Gwen stefani - Hollaback Girl
Taylor Swift - You Belong To Me
Muse - Uprising
Muse - Undisclosed Desires
(jeg vil gerne have de sko han har på!! - er det en slags højtaler sko eller hvad?)
Muse - Resistance
Muse - New Born
(okay.. børnene i den her video er quite scary..)

Røv-hage :3

En ting jeg vil sætte på min "to do"-liste; At gå hen til en fremmed person med røv-hage og kigge underligt på hagen og sige "hold kæft hvor har du egentlig meget røv-hage!" og så bare gå igen. xD

Thursday, July 22, 2010

Secret Star Crush.. VOL 2


NOGLE mennesker ville måske mene jeg er sindssyg når jeg nu anerkender dette:
Jeg er hemmeligt små forelsket i Andy Schleck!!
Ja jeg ved det godt, jeg er forelsket i mange kendte.. Og ved du hvad, det er der ikke så meget der er galt i.
For vi ved alle sammen godt det ikke kommer til at ske- at jeg altså bliver kæreste/gift og alt det der smarte noget med nNOGLE SOM HELST af de dersens kendte..
-Så i stedet for at brokke mig over jeg ikke for mig en kendt kæreste vil jeg i stedet for, lægge mig tilbage i min seng og begynde at snakke ldit med Brad Pitt...
Og ja.. Andy Schleck han er altså bare... ufff!


Wednesday, July 21, 2010

Secret star crush.. VOL 1

Okay.. så jeg synes at det var på tide at fortælle at jeg er dybt ulykkeligt forelsket..

Ja, også i ham.. men denne gang er det Johnny Depp!

Jezz that man can nearly make me sing!
- og mens vi forresten taler om at synge, ja så skal I hører hvordan Johnny Depp kan synge, for det kan han nemlig godt, og han gør det fandeme godt!

Johnny Depp! Jeg har den dybeste respkect for dig, og hvem kan ikke li' Kaptajn Jack Sparrow?

I love him! - and I love you <3

Helena Bonham Carter - Not while I'm around.




Helena Bonham Carter -







HOLD KÆFT NÅR JEG AFBRYDER!

Hvis du ikke opfører dig ordentligt, så kommer du ud i bilen og sidde - og det er ikke sjovt, for du ved ikke hvis bil det bliver!

Sunday, July 18, 2010

..og de levede lykkeligt.

Kære Vibeke.
Der var engang en ganske ung dreng. Han hed Andy Schleck. Han var frisk og frejdi, og havde både en bror og en far der også kunne lide at cykle. Lille Andy kæmpede for at blive professionel cykelrytter, nu hvor han vidste at han havde en chance for at blive det.
Andy's far, og bror støttede ham i kampen, fordi Andy's bror Frank Schleck også rigtig godt kunne li' cykling.
De to Schleck bødres far havde 6 gange før kørt Tour De France, og vidste at en rigtig cykelrytter cyklede mellem 100- 140 kilometer i timen. Og de to Schleck brødre kæmpede for at blive ligeså hurtigt, og lille Andy kom endda med i et amatørløb i 2004 i Fléche de Sud i en alder af blot 18 - og VANDT!
Unge Andy var henrykt. Stolt, og endnu bedre: lige ledes var hans bror og far.
Andy's bror Frank Schleck var begyndt på et super godt cykelholdt ejet af en super sej dansker: Bjarne Riis, og havde fået titlen "Prins af cykling" , der derefter begyndte at udspørge Prins Frank om hans prinsens bror, Andy.
Prins Frank var super entusiastisk og fortalte om livet løs, om prinsens bror, Andy. Den rare danske Bjarne Riis mødte Andy Schleck, og udnævte ham efterfølgende til "praktikant" på den rare danskers cykelhold.
De var alle sammen glade, og efter at unge Schleck, som endnu ikke var nogen prins - men kun praktikant - var spændt på hvad det endelige svar skulle blive.
Ville den rare danske Bjarne Riis i virkeligheden gerne have unge Andy, eller ville han ikke?
Det var det store spørgsmål som skulle vise sig først at blive svaret senere.
Unge Andy fortsatte med de små cykelløb han kunne stille op til.
Prins Frank og Unge Andy stillede begge op til de luxemborgske mesteskaber i år 2005, og delte "prisen". Prins Frank vandt i de fleste dicipliner - pånær enkeltstart som Unge Andy rockede til at tage!
I år 2007 opnåede unge Andy sit første rigtige store resultalt ved at snuppe anden pladsen i Giro d'Italia, og var samlet vinder af ungdomskonkurencen. Her viste han alle at han kunne sparke røv - både op og ned af bakkerne!
- dette fik den rare dansker til at slå øjnene op. Unge Andy skulle fast på Det rare dansk ejet Team Saxobank! - og blev derefter også udnævt Prins af cykling!
I år 2008 sparkede Prins Andy røv, og fungrede for det meste som en hjælperytter til hans brormand Prins Frank og Prins Carlos Sastre. Han sluttede af med en 12 plads i hele klassementet.
I år 2009 skulle det vise sig at Andy virkelig slog sig fast på hvem han var! Prins Andy slog fast at han var en af fremtidens store nye cykelsportsfyre navne, da han med sejren i Liège-Bastogne-Liège 2009 satte alle konkurrenter på plads! Sejren blev sparkede på plads ca. 20 km fra mål da han ved at angribe fra bunden, på en af etapens hårdeste stigninger, kørte op til Philippe Gilbert og fortsatte direkte mod mål!
Unge Prins Andy sparkede endda så meget røv at han sluttede af med anden pladsen i hele klassementet, og igen tog ungdomstrøjen - som mindst var fortjent..
Den unge prins af cykling havde det godt.. og så blev det år 2010:
Unge Andy Schleck var gået fra at være ganske ung - hvilket han stadigvæk er - til at være en fantastisk cykelrytter. Unge Prins Andy Schleck skal nok løbe af med sejren i år hvis han fortsætter som den skønne, vidunderlige, fantastiske, nuttede, og røv lækre cykelrytter han nu engang er!
Den gule trøje klær' ham, og den er lgie der hvor den burde sidde.. På hans skuldre!
Prins Andy Schleck slutter af som Konge, ingen tvivl om det. Og det er ikke sidste gang vi kommer til at se noget til Andy Schleck!
Andy er fantastisk.. Og snart bliver han konge af cykling..
.. og lever lykkeligt til hans dages ende.
Kærlig Hilsen.

Saturday, July 17, 2010

Vores kreative dag!

Jeg kender to børn.. *yay* De to børn hedder Thomas og Paprika (: Og de kan godt li bøfsandwich... faktisk så meget at det kan lykkeds dem at få bøf i håret og sovs på låret - men det er jo børn ikke? sovs hører sig til.. og jeg bebrejter dem ikke.. okay, det var en løgn. Jeg hader børn (:

Men de har var faktisk ikke så slemme, men vi smed dem ogs i seng halv 8. ( xD )

Benny, er en løjerlig mand, til og med lidt pervers. Det er jo såden vi kan li det, er det ikke? - nej.. det er det ikke!

"Hvorfor lugter prutter?" skulle efter sigende være en børnebog, men med kapitler som "Hvorfor er lorte brune" og "hvorfor får piger menstration" - vil jeg mene at ikke alle kapitler bør læses af en 5 årig, og da slet ikke en 3 årig? hersens tatoo programs "Miami Ink" Men en mand der ville ha en fisk tatooveret på ryggen, og det her specielle med den her fisk var at den kunne skifte køn.. hvilket jo i teorien er ret pragtisk, hvis man nu er omringet af nogle hanner og har brug for et godt **** så skifter man da lige køn ;) med mindre fisken er bøsse selvfølgelig (: *bøsse fisk* ... Nå, men den her tatoo mand, spørger så hvorfor han vil ha den fisk, og så sker der følgende; "Jeg overvejer at blive kvinde" *tatoo mand måber for groft* "Ej, det gas.. jeg har været en kvinde" *tatoo mans taber både næse og mund, hvis ikke ogs ørerne.* - og så gik vi ud og vaskede op (:
- Og så fik det der barn fandme mereridt, 3

For første gang i mit liv har jeg nydt at vaske op. Og jeg havde endda gjord det engang tidligere idag D: Jeg har aldrig troet jeg skulle sige det, men hold kæft vi havde det sjovt, selv om vi vaskede op. Vi sad og så det


- Nu sidder vi så hjemme ved Nanna og ser "The Grudge" - vi har set 7 min. og Nanna har allerede skreget 1 gang. Det tegner ikke godt.. *Følelsen af at man dør.. meget snart!*

*Dame lyser meget skræmmende kvindelig asiater lige op i hovedet.. og dør.*

Thursday, July 15, 2010

Travis McCoy - I Wanna Be A Billionaire, Lyrics In Video

I wanna be a billonaire, so freaking bad o;

- nej, det vil jeg faktisk ikke.. (;
Jeg har det fint med ikke at kunne altig, og bare gøre det jeg har lyst til..
Jeg syntes at rige mennesker er nogle selvopdaget, diskreminerende, snobbede idioter!
Og jeg har det fint med ikke at være en af dem (:
Faktisk er det rart, at kunne se at man har arbejdet for noget..
og ikke bare får alting serveret på en sølvfad ^^
Og ih og åh.. vi har det bare så hårdt..
nej, det har de jo ikke!
- de laver jo ikke andet end at sidde og dyppe tærerne i deres pool, og drikker fucking dyrt hvid vin, imens de ikke kan kigge sig selv i spejlet nok gange og tænke "hold kæft hvor har jeg brug for botox" - og for helved mennesker.. det har i jo ikke! er i klar over hvor klamt det ser ud!?
De ligner jo nogle udspilede stankelben! ogs fordi de ikke ikke har antydningen af fedt på kroppen? - Er en røv, for meget forlangt? God sake!
Der kører den her vildt klamme serie på tv3 "svenske hollywood fruer" (ikke for at rage ned på Sverige, for den findes kræft edme ogs på dansk!) - men det er da virkelig klamt at se på? botox botox botox, solarie solarie solarie!? hva fanden vil de bruge det til? - det eneste de gør er at lamme deres muskler i ansigtet, og få kræft?.. botox så de ikke får rynker? forhelved, kvinder.. rynker hører sig til? i er fucking gamle, det er sku da klart i får rynker? -.- gud.. Og det kan da umuligt være sundt..

*at komme af med nogle agrationer* xD.

Tuesday, July 13, 2010

Polka prikker...

Polka prikker er fandme en genial opfindelse.. hvis det er en opfindelse oO? Det er vel egentlig kun navnet der er en opfindelse? .. eller hvad?

Jeg elsker ihvertfald polka prikker... hva end det er en opfindelse eller ej? (: Polka prikker i alle mulige farver.. gule, røde, lilla'e, blå, sorte, hvide, grønne, tærte farvet og endda hval farvet.. listen er jo lang (;

Og alt kan jo være polka prikket.. det er det der gør det så genialt! polka prikket stole, akvarier, hvaler, mobiler, sodavand, pizza.. endda polka prikket polka prikker! Polka prikket ord, måske?

- Okay.. jeg indrømmer.. der er ikke noget der hedder "Tærte farvet" !!
For tærter er jo ikke altid den samme farve? o; hvilket er en skam...
Der er nok heller ikke en "Hval farve" men.. det lyder fedt (; og alle hvaler skal jo ikke være ens farvet.. så havde havet da været kedeligt.. og så ville der ikke længere være noget der hedder Blå-hval, med mindrde alle hvaler var blå.. men hva så med Rød-hvalen.. det er da synd for den.. leukæmi eller blod kræft?

Monday, July 12, 2010

We No Speak Americano (;

Comme te po'
Comme te po'
Comme te po' capí chi vó bene.
Si tu le parle 'mmiezzo americano?
Quando se fa l'ammore sotto 'a luna.
Come te vene 'capa e di: "I love you!?"

Pa pa I' americano.
Pa pa I' americano.
Pa pa I' americano.

Fa I' americano.

Pa pa I' americano.
Fa fa I' americano.

Whisky soda e rocknroll.
Whisky soda e rocknroll.
Whisky soda e rocknroll.

www.agurken.net O.O!!
hvorfor opfandt jeg ikke det? ._.'
Navnet siger det hele, "Ubrugelig viden" og nu tænker i "hva fanden skal jeg bruge det til!? -.- "
- og det er jo hele pointen.. du hverken skal eller kan bruge det til en skid! xD.

Friday, July 9, 2010

Skøre Love fra USA:
USA er et mærkeligt land. Landet består af 50 stater, hver stat har sine egne love og regler, ved siden af de nationale. Her følger en oversigt over nogle af de mærkelige love, som er vedtaget i de enkelte stater. (Jeg vil gøre opmærksom på at enkelte af lovene ikke længere eksisterer). Jeg har heller ingen anelse om hvorfor de blev vedtaget, men en sandsynlig grund ville jo nok være at de rent faktisk er sket at ene eller anden har redet på en kamel på motorvejen.



Alabama

Alt sexlegetøj er forbudt.

Arkansas
En mand har ret til at banke sin kone, men ikke mere end én gang om måneden.


Californien
Det er forbudt at sætte musefælder op, hvis man ikke har jagttegn.
Desuden er det forbudt at skyde en hval hvis man sidder i en bil.

Nevada
Det er forbudt at ride på kamel på motorvejen.
I Eureka er det ulovligt for an mand med overskæg at kysse en kvinde.


Oklahoma
Lovovertrædere kan blive arresteret og få pålagt en bøde eller fængslet for at skære ansigter af en hund.
Alle der bliver anholdt for at hyre en luder, får deres ansigt vist i fjernsynet.
Du må ikke dyrke sex før du er blevet gift.
Det er ulovligt for en værtshusejer at lade nogen af hans gæster lade som om de har sex med en bøffel.
I Clinton må man ikke onanere mens man ser på 2 personer der dyrker sex i en bil.
I Alamosa er det forbudt at kaste missiler efter biler.
og i Denver må man ikke køre i en sort bil om søndagen.

Utah
Alle køretøjer har vigepligt for fugle på motorvejen.
I Tremonton må en mand og en kvinde ikke have sex i en ambulance der kører.

Wyoming
I Newcastle er det strafbart at have sex i et fryserum på et slagteri.

Texas
Forbrydere er pålagt at give deres ofre 24 timers varsel om hvilken form for forbrydelse de skal udsættes for.

Illonois
I Oblong er det strafbart at have sex under jag, eller at gå på fisketur på bryllupsdagen.
Det er ulovligt at give en tændt cigar til en kat, hund eller andet kæledyr.
Alle ungkarle skal kaldes Master, og ikke Mister af deres kvindelige følge. Det er desuden forbudt at køre bil uden rat.
Der vanker en bøde på $1000 hvis du banker en rotte med et baseball bat.

Michigan
Loven siger at en kvindes hår tilhører hendes mand.

Ohio
Det er forbudt for kvinder at gå i sko med imiteret læder.

Tennesee
Loven forbyder at man fanger fisk med lasso.
I Dyersberg er det ulovligt for en kvinde at spørge en mand om han vil med ud på en "date".

Georgia
Oralsex er forbudt. Straframmen lyder på op til 15 års fængsel.
Hvis du VIL bryde loven, så skal du bare slå en eller anden i ryggen.
Det er for øvrigt forbudt for frisører at reklamere med deres priser.

Florida
Hvis du er en skilt, gift eller enlig kvinde, så er det forbudt at springe i faldskærm på en søndag eftermiddag.
I Sarasota er det forbudt at synge i badedragt.
Kvinder, såvel som frisør kan få en bøde for at sove under en hårtørrer.
Bliver en elefant bundet til et parkometer, så skal man betale ordinær parkeringsafgift.
I Pensacola kan kvinder få en bøde hvis de dør af elektrisk stod i et badekar.
og byen Key West er kyllinger fredet.

Pennsylvania
Hvis du fejer støv ind under tæppet, så kan det medføre bødestraf.
Der er ulovligt for kvinder at udføre oralsex mens man har en billig læbestift på, da dette kan medfører kræft i penis.

West Virginia
Et barn der lugter af løg må ikke komme i skole.

Maryland
Det er forbudt at mishandle østers.
Det er ulovligt at skrubbe en vask, uanset hvor beskidt den er.
Oralsex må hverken gives eller nydes.
I Baltimore må man ikke tage en løve med i biografen.
og Columbia må man ikke have en tv-antenne på ydersiden af sit hus.

Rhode Island
I Providence er det forbudt at sælge både tandpasta og tandbørste til den samme kunde på en søndag.
I Newport er det forbudt at ryge pibe efter solnedgang.

Massachusetts
I Salem er det forbudt, selv for ægtepar at sove nøgne i et lejet værelse.
I Boston er det forbudt at tage et bad uden lægeerklæring.

Connecticut
Det er forbudt at krydse gaden, mens man går på hænder.

Wisconsin
I byen Connorsville er det forbudt for en mand at affyre et våben mens han får orgasme.

Oregon
I Willowdale er det forbudt for en ægtemand at bande mens han har sex.
Det er forbudt for en mand, selv at fylde benzin på bilen.
Det er forbudt at hviske 'beskidte' ting til din elsker mens i har sex.
Man må ikke fløjte under vandet.
I Stanfield er det ulovligt for dyr at dyrke sex inden for byens grænser.

Minnesota
En mand må ikke have sex med sin kone, hvis hans ånde lugter af hvidløg, løg eller sardiner. Med loven i hånden kan konen kræve at han børster tænderne.

Iowa
I byen Ames må en mand ikke tage mere end tre slurke øl efter et samleje, så længe han ligger i sengen eller holde rundt om kvinden.

Montana
Byen Bozemann har en lov, som forbyder al seksuel aktivitet med et medlem af det modsatte køn i en indkørsel, hvis de begge var nøgne. (Hvis man har et par sokker på, så må det vel være "sikker sex")
I Helena må en kvinde ikke danse på bordene i en bar eller saloon, hvis ikke hun mindst bærer 4,5 kg tøj.

South Dakota
Hoteller, som ligger i Sioux Falls er påbudt at skille sengene. Hvis et par lejer et dobbeltværelse for en enkelt nat, så skal sengene stå med mindst 2 fods mellemrum. Endvidere siger loven at det er forbudt at have sex på gulvet mellem sengene.

Nebraska
Alle hoteller har pligt til at tilbyde alle gæster en ren og nypresset pyjamas.
Ingen par, Heller ikke selvom de er gift, må sove nøgne sammen.
De må heller ikke have sex, med mindre de har ovennævnte rene hvide bomulds-pyjamasser på.

Idaho
I byen Coeur d'Alene er det sikert at have sex i bilen. Politifolk må ikke gå hen og banke på vinduet. Derimod må de køre op til bilen bagfra, dytte tre gange og vente to minutter, før han må gå ud og undersøge bilen.(loven er lavet fordi der er vundet en retssag hvor nogle dyrkede sex i en bil)

New Mexico
I Carlsbad er det lovligt for par at have sex i bilen i frokostpausen, hvis altså bilen er udstyret med gardiner, så alle ikke kan kigge ind.

Maine
I Rumford er det forbudt at bide en vicevært/udlejer, uanset hvor meget han fortjener det.

Washington
Det er forbudt at påføre kvæg og grise skade mellem 6 am og 6 pm, men for får er der ingen regler.
Du kan få en bøde for at tørre dit vasketøj på en parkeringsplads

Kentucky

Man må ikke farve en ælling blå og sælge den medmindre man har mindst 6 af dem til salg.

Indiana

Værdien af PI er 4 og ikke 3,14 som i resten af verden.

Missouri

I Excelsior Springs er det ulovligt at forvirre et egern.
Single mænd mellem 21 og 50 år skal betale en årlig skat på 1 dollar.
Det er ulovligt at give alkohol til elefanter.
og University City, må 4 kvinder ikke leje en lejlighed sammen. (Hvad med 3 eller 5?)

SÅ PAS PÅ DER OVER!!!! *G*

Wednesday, July 7, 2010

Eclipse.

I går var Nanna og jeg inde at se Eclipse.. altså Twilight 3 :D
Jeg har set 1'eren og noget af 2'eren og 3'ere ;o
Nanna har så der imod set 1'eren 40 gange. 2'eren 40 gange og 3'eren 3 gange. Læst alle bøgerne et par gange både på dansk.. og på engelsk! O.O
Hvis I ikke ved det, vil jeg fortælle jer det nu. Nanna er en freak... Hun doper sig med det shit! hun pumber det ind i hendes åre! ..
og jeg tror virkelig ikke det kan være sundt!! - Men det er godt nok at hun har noget hun går op i (;
Nanna er jo så helt klart Team-Edward. Hvilket hun så ogs har tvunget mig til at være xD men det er vel fint nok? jeg har ikke rigtig noget holdning til det xD.
Maria og jeg var kommet over til Nanna om eftermiddagen og så havde Maria sagt;
"Du mangler bare en plakat med Jacob" og kigget op på Nanna's Twilight fikseret væg. Hvor efter Nanna kigger over på mig med "hva sagde hun!?"- blikket. Og jeg kigger over på Maria og siger stille "eh.. Nanna er Team-Edward.. du må slet ikke nævne Jacob herinde!" *tavshed*
Nanna er faktisk så meget Team-Edward at når jeg siger hans navn på dansk.. flipper hun total ud xD på noget der oftest ligner flabsk. (Og hvis I ikke ved hva det er, er det dér man taler oppe i bjergene i Sverige xD (så havde vi også lidt geografi med i det hele oO
). )
Men Eclipse var faktisk ikke så dårlig ^^ den er faktisk rigtig go (: Jeg er ked af at indrømme det, men det er den i: Den bedste scene er helt klart da Edward og Jacob står og skændes ude foran Bella's hus og hendes far kommer ud og spørger hva der foregår og så svarer Jacob "I kisst Bella.. And she broke her hand.. When she puncht me" xD. Hold kæft vi var flade af grin ;o

Sunday, July 4, 2010

Nibe! :D.

Gud Nibe Festivalen var genial :D. Og varmt D: Hele fredag eftermiddag kunne man ikke foretage sig noget D: .. Og fuck jeg var ræ, da det begyndte at lynede og tordnede D:

- OA! de optrådte på festivalen, på Rock town. Her er en video fra koncerten (: den er ikke i særlig god kvalitet, men det må i jo leve med ;)
De fleste af jer, kender sikkert deres sang "Bøsser Bløder Lyserødt"? :D
Men de har lavet et utal af fede sange!

- Her kommer én sang! (;


- Johnny Hefty's datter, Anne Mone. Er virkelig sød i; hun ser så nuttet ud D: og jeg plejer virkelig ikke at kunne li børn, men hun er virkelig bare.. de lange virkelig lyse hår i rottehalerne, og de søde sommer kjoler ^^ og så er hun ikke særlig høj..

- Klaus; "Nu skal vi bare drikke os lamme" *vældter ned af stolen!* xD (Y)

- Hardcore mand; "Der er lidt Marilyn Manson over dig!" *peger på Stella* "Og du minder om Pink" *kigger på mig* - og så er det lidt jeg tænker "hold kæft, eller jeg udhuler dit marsvin og bruger den som hånd taske og taber den i Lynet i Fårup !! tak.."

Robert Frost

Robert Frost:


Fire and Ice

Some say the world will end in fire,
Some say in ice.
From what I've tasted of desire
I hold with those who favor fire.
But if it had to perish twice,
I think I know enough of hate
To know that for destruction ice
Is also great
And would suffice.

Saturday, July 3, 2010

Forkølelse..

Så jeg sidder her omgivet af lommetørklæder, og snotpapir og undre mig over hvordan det kunne lade sig gøre at få en forkølelse når det er så varmt et vejr som det er nu?!

Shane Dawson

Jeg synes I skulle se den her film, og bagefter skriv hvad meningen med livet er..
- Jeg har lige fundet den..

Friday, July 2, 2010

Kedsomhed!

Line, jeg savner dig.. Og jeg har ikke noget at lave, så nu sidder jeg bare her i sengen og ser lorte fjernsyn- med helt vildt mange reklamger, man skulle fandeme tro at det var en aften på Tv3!
Jeg bliver sindssyg, og alt jeg har lyst til er at komme ind i biografen for at se Eclipse igen!
- jeg bliver sindssyg!
Line du bliver nødt til at komme tilbage!
Jeg elsker dig!

Thursday, July 1, 2010

Eclipse!


Okay.. Jeg har nu på en dag set "Eclipse" to gange.. Og mit hjerte hopper stadigvæk, det er uden tvivl den bedste i serien hidtil, og jeg må sige den her bragte blandet følelser af det hele..
Delvis havde jeg ondt af Jacob..
Jeg forlod salen med et smil på læben og tænkte "hmm.. Ham der Jasper der... UHHHHHH!"
Og så var der også Emmett "Prøvede at gå og tygge tyggegummi samtidig?"
- var der andre end mig der flækkede af grin der?
- men okay.. Jeg græd også.. Men jeg har en undskyldning: JEG HAR LÆST BØGERNE, OG JEG ER ET SENTIMENTALT MENNESKE!
- Team Edward all the way!