Wednesday, September 29, 2010

Juhu! - I think?

Øhh?
Ej, nu skal jeg nok være sød! Jamen nu har jeg noget og se frem til! Jeg er lige gået igang med en bog. (Det gjorde jeg faktisk igår, og er allerede halvvejs;D) Og så skal jeg til at læse en til! Det er super, at Nanna vil gøre mig til en "læser". -Hvilket gør mig RIGTIG MEGET glad. Fordi hun vil, at jeg skal blive til noget. (Håber jeg!) Men OMG! Og mig, som lige regned med at jeg skulle læse de to første bøger, af serien "De udødelige", (MEGET BEDRE END TWILIGHT!!!) og så købe den helt nye, "Skyggeland", og så blive endnu mere forelsket i Damen Auguste<3<3<3<3>
Ej, det er virkelig sødt af dig! Og jeg vil se frem til at læse den! Men hvis jeg skal læse den, så skal du også læse serien "De udødelige"! Og du kan starte med at blive forelsket i Damen, i "Evermore"! -Er det en aftale?
Søde Line, jeg kan også stærkt anbefale dig til at læse serien! Den er VIDUNDERLIG! Jeg kan anbefale ALLE, at læse serien!
Kram fra Alberte!<3
P.s : Min søde kusine har lige fået en lille dreng! Eller det fik hun søndag den. 26/9!

KAOS!

Trine fortalte mig idag at hun var skuffet over vi ikke rigtig bloggede så meget længere, og derfor ville jeg lige kaste lidt ind for at gøre godt for det forsømte :)
KAOS (Kys, Ah, Oh, Shit) er en af de bøger jeg rent faktisk har fået læst færdig. Jeg fik den i fødselsdagsgave af en af mine veninder, og nu er det på tide den bliver givet videre.
Hvis en bog alligevel ligger og samler støv uden at blive læst, vil jeg hellere give den videre til en person jeg ved rent faktisk læser den.
Alberte ved ikke noget, men jeg har tænkt mig at give den til hende. Hun har fortjent den, og jeg ved hun vil læse den, og derfor passe på den.
Jeg håber hun vil nyde den, og læse den ligeså mange gange som jeg har.
KAOS handler i små trav om at gøre det modsatte af hvad kravene til unge nu om dage er.
Edel gør nemlig det modsatte af hvad folk tror og mener du vil gøre. Hun bliver gravid som femten årig, og beholder endda barnet.. Som femteårig ;)
Og nu om dage når du er femten, så får man sig en uddanelse, bliver klogere og klogere.. og muligvis lidt klogere..
-men pointen er at man kan indeholde mange gode værdier, og være et super godt menneske, også selvom man muligvis strider imod hvad kravene er til en. Man kan indeholde meget som er værdifuldt for andre mennesker, også selvom man muligvis vælger at gå sine egne veje. Man kan være sig selv, uden at gøre hvad andre folk tror du vil gøre.
Nyd bogen Alberte, og gør altid hvad du selv har lyst til. Du kan muligvis have mange værdier i dit liv andre ikke kender til <3
(ikke fordi jeg siger du skal få et barn som femtenårig, men altid følg dine drømme.. DET GÆLDER FANDEME OGSÅ DIG LINE!!)

Sunday, September 26, 2010

Dejlig, dejlig bog!



!..<3..


Jeg er lige blevet færdig med en fantastisk bog! Den er helt vidunderlig!! Jeg sidder stadig med en klump i halsen, efter bare at tænke på det!;D

Bogen hedder "Cathys bog". Den oprindelige titel er "Cathy's book" af Sean Stewart og Jordan Weisman. Den er totalt skøn! Man oplever mysterier, venskab, sorg, og vigtigst af alt, KÆRLIGHED!! Man oplever rent faktisk ægte (nok er det fantaseret) kærlighed. Helt vidunderligt!


Det er en dagbog fra en pige, som er blevet droppet af sin kæreste, moderen arbejder om natten og drikker en smule, og hendes far er lige død af en hjerte sygdom. Pigen, der hedder Cathy, vælger at "undersøge" ALT om kæresten, og finder ud af en MASSE forskellige ting. Mens alt dette foregår, støtter hendes veninde, Emma op på hende. Men Cathy tager ikke hendes støtte og advarelser alvorligt. Så venskabet går i stå, og Cathy må spionere Victor selv. Men heldigvis bliver Cathy og Emma gode venner igen, og Emmas gåpå mod er blevet større siden sidst.

Det viser sig, at Victot lider af sygdommen ALS. Han kan ikke blive gammel og dø. Dette er et chok for Cathy, men hun vil fortsætte med at undersøge sagen, selvom både Emma og Victor er begyndt at advare hende på meget alvorlige måder. Selv Tsao, Victors onkel, som pludselig dukker op, hentyder til advarelser. Men trusler om at dø, slår ikke Cathy ud.

En aften chatter hun med Victor, som ikke vil fortælle hvor han er, som lyver om sin onkel og som virker meget anderledes end den mand hun forelskede sig i. Først siger han, at der ikke findes nogen onkel, men bagefter vil han meget gerne møde ham. Tsao og Victor mødes, og Cathy udspionere dem. Det burde hun måske ikke have gjort, fordi hun bliver kidnappet af nogle betjente, som ikke er nogle heeelt rigtigt betjente, og som ved AALT for meget om hende.

Det hele ender oppe på en klippe, hos en mand, som gerne vil have at hans datter skal være udødelig, som Victor og ham selv.

Cathys liv bliver aldrig det samme, men hun ved, at Victor rent faktisk elsker hende, og han vil meget gerne have et vidunderligt liv sammen med hende. At hendes mor holder utrolig meget af hende, men hun viser det ikke så godt, pga at hun lige har mistet sin mand. Og at Emma, der havde sin 30/30 plan, som er gået fuldstændig i stykker, altid vil støtte hende og hjælpe hende, og altid er med på et godt mysterium.


Den her bog kan anbefales, BIG TIME!! Jeg er ihvert tilfælde meget stor fan af den!
Her er nogle af mine yndlings citater fra bogen:
"Hun gav min hånd et klem. Sammen betragtede vi den lille stak Helvedespenge gå op i røg. Jeg tørrede tårerne af mit ansigt med bagsiden af min hånd og forsøgte at genvinde fatningen. >>Okay, hvad så nu?<<>>Du skylde mig fem dollar.<<" - Samtale mellem Cathy og en kinesisk butiksindehaver, som lige gar snydt Cathy.
"Selvstændighed er, når man har råd til at købe en bil. Rimelig kækt sagt af en pige, der planlægger at vise, at hun er en selvrealiseret kvinde ved hjælp af en sølle million dollars i startkapital, som hun har fået af sin far." - Sådan tænke Cathy et sekund om Emma. Hun er tydeligvis i en rig familie. Men det bliver hun ikke ved med.
"Jeg er glad for, at min kørelærer ikke var med i bilen på vej hjem. For det første ville jeg være dumpet til køreprøven, og for det andet ville jeg være nødt til at tørre indtrækket af der, hvor han havde tisset i bukserne." - Cathy flygter fra vagterne hos det selskab, som Victor arbejder hos.
"Tjeneren besigtede den store klump creme, der stadig lå dirrende på Victors hoved, og så vendte han sig mod mig og spurgte gravalvorligt: >>Jeg håber, at De kunne lide desserten?<< >>Den var perfekt, <<>
"Når man har mødt døden, bliver det ikke det samme igen. Men det bliver ikke altid ved med at være mørkt." - Victor siger dette til Cathy på deres først date.
Whith all my love
Alberte!

Saturday, September 25, 2010

Undskyld! ;)

Joooh!
Så er det vel min tur til at bryde min regel med " ikke at blogge fra min fars computer" *slår sig selv i panden med et vækkeur*
- Sandheden er:
Jeg har ikke det vilde at blogge om lige for tiden..
Men LINE *GISP* har i løbet af den sidste uges tid, i Prag, kaldet både Alberte&jeg for anitbloggere. Hvilket jo bare i sig selv er.. skræmmende..
Prag var fantastisk, meget stort.. og meget.. øhm.. stort?!
Jeg for KUN vild tre gange.. (okay okay okay.. Hvis I virkelig vil have sandheden..) fem gange. jeg blev også ved med at insistere på jeg bestemt ikke var faret vild, for det var jeg altså ikke.. Så kan det altså være ligemeget om man støder ind i en lukket vej, JEG VAR FANDEME IKKE FARET VILD!
- men vi faldt da Karlsbroen!
det er det vigtigste!
- Med mange venlige hilsner fra antibloggeren Nanna, som i fremtiden vil finde emner at blogge om..
LINE KUNNE JO MULIGVIS BEGYNDE AT BLOGGE LIDT OM PRAG OF PUTTE NOGLE BILLEDER IND?!

Friday, September 24, 2010

Undskyld, undskyld!

Praha...
Undskyld, undskyld, undskyld! Jeg skal nok stramme lidt op nu. Men jeg kan ikke blogge på en VIDUNDERLIG Iphone!? *Tænker: HVAD ER DET FOR NOGET PIS!?!* Men så låner jeg lige Pappas Ipad, som bare lige er lidt smart. Men han har ikke GOOGLE KONTO?!
Nu tænker man nok : Hvad er en Ipad? Jo, det er en stor Iphone, man kan bare ikke ringe og sende SMS'er. Det er egentlig en computer, som er en TOUCH computer. Meget smart ;P
Nåh, men jeg tager så til Prag dagen efter. Og Her bliver man lige kaldt ANTI-BLOGGER?! Men jeg fortjener det vist? OK. Der skal hverken være "vist" eller et spørgsmålstegn. Jeg fortjener det fuldt ud.
Men Prag var rigtig skøn. Der er utrolig mange flotte bygninger, og jeg fik oplevet en masse ting.
Det astronomiske ur var især speciel. Det ser virkeligt sjovt ud, når klokken bliver hel! HEHE!!
*Griner stille for mig selv*
Jeg købte også lige den her trøje med " I <3P R G ". Hvilket betyder : I love Prague". Men Nanna, Trine, Sara og mig lavede det om til " I love Perverse Røvhullers Grin ". Det var simpelthen noget vi hyggede os med, lige efter aftensmad. HEHE!!
* Ryster på hovedet, mens jeg siger "Sikke en syg, men sjov humor" *
Whith all my love
Alberte<3

Saturday, September 18, 2010

*in love*

Jeeeeg er blevet helt vildt forelsket i det her band :3

Faber Drive - Obvious.

They're scared of, his make-up
Tatoos and piercings
They say that it's too bad
He wont amount to anything

They judge, by the way he looks (woah)
The covers not quite like the books
He's just, so misunderstood (woah, woah, woah)

Cause it'sso obvious

Theres nothing wrong with us
It's our life, but allright
No we're not about to go and make the same mistakes, you mighta made
It's so obiouse
So just stop, blaming ud because
It's not wrong to be young
No we're not about to go and make the same mistakes, you mighta made.
No we're not about to make the same mistakes.

She's 18, so sexy
She's never made love
Her so call friend, they're saying
She sleeps with everyone

They judge, by the way she looks (woah)
The cover's not quite like the books
She's been so misunderstood (woah, woah, woah)

Cause it's so obious
Theres nothing wrong thif us
It's our lie, but allright
No were not about to go and make the same mistakes, you mights made.
Is't so obious
So just stop, blaming us bacause
It's not wrong to be young
No we're not about to go and make the same mistakes, you mighta made.

They judge, by the way we looks (woah)
The cover's not quite like the books
We're just, so misunderstood (woah, woah woah)

I's so obious
Theres nothing wrong with us
It's our life, but allright
No we're not about to go and make the same mistakes, you mighta made
It's so obious
So just stop, blaming us
Becouse it's not wrong to be young
No w're not about to go and make the same mistakes, you mighta made.

(It's so obious)
No we're not about to go and make the same mistakes, you mighta made.
(It's so obious)
No we're not about to go and make the same mistakes


Paranoid! ;D

Jeg læste en af mine veninders blog www.svaghederogstyrker.blogspot.dk (y) og kom til at tænke på at jeg nok hellere måtte blogge for det er ret lang tid siden (: Og så kom jeg her ind, og så mensanten at jeg er den sidste der her blogget oO? Det er jo ligesom kun mig der har lov til ikke at blogge i lang tid?! ): Jeg vil prøve at blive bedrer til det o: Den her gang må det jo så være min tur til at sparke de andre igang :D Det plejer at være mig der blir sparket ):

Sunday, September 5, 2010

Tv2 eller DR1 menneske!?

Igår var jeg sammen med Nanna og vi kom til at snakke om julekalendere.. DR1 eller TV2 julekalendere? - Nanna kunne simpelthen huske hvilken kanal alle julekalendere er kommet på? oO. - Og vi kom frem til at TV2 julekalendere er bedst - PYRUS FTW! - Men altså DR1 er bare blevet dårlige til det med julekalendere for børn.
Der var Absalons Hemmelighed, den var faktisk okay, men hva ellers!? D:
Der er selvfølgelig Bamses Julerejse?, men den er jo for små børn!? - jeg ser den godt nok alligevel :3 - Men den kommer bare forbandet tidelig! >.<' Altså hvem sidder der hjemme kl. 5 for at se Julekalender? Ingen mennesker ved deres fulde fem, tar hjem og ser julekalender midt om eftermiddagen!? o: så send den sku da senere, og få flere seere? --'

The Julekalder! den var fandme go, og er det stadig! men den blev så ogs vist på TV2! Mærkeligt nok.. xD (TV2 1991)

YALLARUP FÆRGEBY!? WHAT .. THE .. FUCK!? hva blev der af gamle godt JULLERUP færgeby!? en go gammel klassiker som alle kender!? Skal nu laves om til .. YALLERUP!? oO Altså det er jo ligesom Jallerup.. BARE MED Y!? *total gangstar!* Det eneste fede fed Jallerup er.. Jallerup marked? oO Ikke fordi der er noget ved.. (N) (DR2 2007)

JUL I HJEMMEVÆRNET!? .. JUL I HJEMMEVÆRNET!? --' Hva fanden er det for en julekaldender!? oO Lærer de så børn at skyde andre ned? oO - Jeg troede det var for hyggens skyld, og for julestemningens skyld vi så julekalender, ikke for at påvirke børn karierervalg!? (DR2 2001)

Avisen.. AVISEN!? fucking aldrig hørt om den.. og jeg var faktisk født den gang den kom.. (1997)
Den kom selvfølgelig på DR1 hvilken næsten kan ses på naven.. HVEM HELVED KALDER EN JULEKALENDER "AVISEN" !? jeg troede de gerne ville ha børn til at se den.. men for mig minder den om de sene nyhedder på TV2!? Jeg tror ikke rigtig det er måden at motiverer børn og unge til at se julekalder på.. (DR1 2007)

DR1 julekalendere:
Jul På Kronborg - 2000
Nissebanden - 2001
Nisse banden på Grønland - 2002 (Genudsendelse fra 1998) Nogen går da ind for genbrug..
Nissernes Ø - 2003 - Er det ikke den med ham banan freaken? oO.
Jul På Kronborg - 2004 (Genudsendelse fra 2000)
Bamses Julerejse - 2005 (Genudsendelse fra 1996) - FOR TREDJE GANG!? oO ..
Absalons Hemmelighed - 2006
Jul I Svinget - 2007
Nissernes Ø - 2008 (Genudsendelse fra 2003)
Julefandango - 2998
Pagten - 2009 - Jeg kan ikke engang huske den!? oO det var fucking sidste år! ..
Julefandango - 2009

Jeg kan huske et år, det var det år hvor det kom "Jul I Valhal" (2005) Der var mig og min familie ude ved min tante og onkel. Omkring kl. 8 siger min farmor så "NU SKAL VI FANDEM SE JULEKALENDER!" oO? - Min farmor!?! .. Og så så vi da julekaldener(:

TV2 julekalendere:

Pyrus i alletiders eventyr - 2000
The Julekalender - 2001 (genudsendelse fra 1991)
Krummernes Jul - 2001 (Genudsendelse fra 1996)
CWC Canal Wild Card - 2001
Brøderne Mortens Jul - 2002 (Genudsendelse fra 1998)
Jesus og Josefine - 2003
CWC World - 2003
Alle tiders jul - 2004 (Genudsendelse fra 1994
Station 7-9-13 - 2994 (Genudsendelse fra 1997 - Gufol Mysteriet)
Jul I Valhal - 2005
CWC World - 2005 (Genudsendelse fra 2003)
Alletiders Nisse - 2006 (Genudsendelse fra 1995)
Alletiders Julemand - 2007 (Genudsendelse fra 1997)
Mikkel Og Guldkortet - 2008
The Julekalender - 2008 (Genudsendelse fra 1991)
Jesus Og Josefine - 2009
Jul I den gamle trædemølle - 2009
Martin og Ketil - 2009 (Genudsendelse fra 2005)

Wednesday, September 1, 2010

OMFG!!

Cykling - i TV'et!
Der er funcking cykling i TV'et lige for tiden! Det er det mest latterlige pis i verden! - EVER!! Jeg hader det! Især når der ikke kommer to dejlige afsnit af " F.R.I.E.N.D.S"! Jeg er virkelig skuffet over TV2! Og helt ærligt! Hvad med "Tour de france"? Er det ikke nok cykling på et år? Forfærdeligt, forfærdeligt!!
With all my love
Alberte