Saturday, October 30, 2010

Ubrugelig viden VOL 3

Knap 200.000 personer i Danmark har ikke bad i egen bolig.

Danskerne er det europæiske folkefærd, der gifter sig senest. Mænd er i gennemsnit 33 år og kvinder 31 år, når de bliver viet.

Verden over bruges der 18.000 kr i sekundet på sex og porno. Hvilket svare til ca. 65 mio. i timen.

At ramme asfalten med 20 km i timen, svarer til at få ½ tons i hovedet.

Yo-yo’en blev opfundet som et våben, og blev brugt sådan i junglen.

Man har fundet en rulle papyrus fra det gamle Egypten, som giver opskriften på en noget alternativ form for prævension. Opskriften foreskriver at kvinderne skal smøre sig med honning, soda og krokodille lort.

og sidst, men ikke mindst: Danmark var det første land i verden, der tillod homoseksuelle, at ingå registreret ægestab. - Dette blev indførst i år 1989

Courtney Cox - ja hende fra venner- var den første til nogensinde at sige "menstruation" på Amerikansk fjernsyn.


Friday, October 29, 2010

Paranormal Activity TO!

Nu har jeg også set 2'eren , OG JEG SKIDER STADIG GRØNNE GRISE AF SKRÆK!
2'eren var virkelig go! måske fordi jeg slet ikke havde forventet noget efter jeg så 1'eren! :D
Men altså jeg var alene hjemme igår.. om aftnen.. OG MIN KAT SKRÆMTE LIVET AF MIG!
Jeg var så paranoid at jeg ikke turde gå ud i fryseren for at se efter aftensmad, selvom jeg var ved at dø af sult!! o:
Jeg tror aldrig jeg har grin så meget under en film! o: min krop var total i chok.. og derfor grinte jeg altså.. af skræk! xD selv bag efter da jeg gik hjem.. alene .. i mørket .. kunne jeg ikke lade vær at grine! (Y)

Tuesday, October 26, 2010

Paranormal Activity.

De fleste af jer har sikkert set Paranormal Activity 1. og måske også 2'eren?
Paranormal Activity er en film der handler om Katie og Micha.
Katie og Micha er kærester, og bor i et virkelig amerikansk hus - prøv at ligge mærke til det? ;)
Anyways.. lige siden Katie var 8 år har hun været hjemsøgt af en genfær/spøgelse/demon what ever.. Deres hus brændte ned, og de måtte flytte. Spøgelserne begyndte at komme igen da Katie var 13. Og nu sker det igen! De vågner af underlige lyde om natten, og lyssekroner der dingler i loftet. De kontakter en "ekspert" men han kan intet gøre.. han må gå, fordi spøgelses tingen blir vred når han er der.. En nat bider spøgelses tingen Katie, og hun blir besat! Hun dræber der efter hendes kæreste. I 3 dage sidder hun ved siden af hendes seng, og vipper frem og tilbage.. Micha - som er død - blir fundet af Katies veninde som tilkalder politiet. Først da politiet kommer, stopper hun med at vippe. Hun går mod politiet, og de skyder hende. slut.
Jeg så filmen for første gang i dag, og var seriøst ved at faldet i søvn - hvilken har INTET at gøre med mit søvn mangle - problem!
Kender I ikke det at man ser en film, og så falder ens øjne i i få sekundet og så "vågner" man med et sæt. Anyways.. det gør jeg ihvertfald!
Jeg havde altid troet jeg ville skide grønne grise, bare af at se kassen den ligger i, da jeg virkelig ikke kan li gyser film.. men det her var fandme skuffende!!!

Saturday, October 23, 2010

Lidt spøjst.. :D

Kender I det når man lige retter ryggen, ligger hovedet på skrå, retter blikket ind på uendeligt, og tænker "Hmm.."?
Hvis ikke vil I kommer til det nu! ..

Hvorfor klæber lim ikke til indersiden a tuben?

Hvad gør de andre på holdet, hvis en synkron svømmer drukner?
Hvorfor er det aldrig optaget når man ringer forkert?
Omtaler folk i australien resten af verden som 'up over' ?
Hva gør man, hvis man ser et udrydningstruet dyr, spise en giftig udrydningstruet plante?
Hvad er forskellen på at skrive noget op, og skrive noget ned?
Hvis en person med perosnligheds spaltning, truer med at tage livet af sig selv, er det så en gidselsituation?
Er man racist, hvis man hader racister?
Hvis politiet anholder en stum mand, og ligger ham i håndjern, kan han så sagsøge dem for at forhindre ham i at udtale sig?
Hvis et døvstumt barn bander, vasker dens mor så dens hænder med sæbe?

Hvorfor findes der ikke kattemad med smag af mus?

Tager man angstmedisin, hvis man er bange for at sluge piller?

Hvordan ville en stol se ud, hvis vores knæ buggede den anden vej?

Hvorfor hedder det 'klart som blæk' ?

Hvis majsolie kommer fra majs, hvor kommer babyolie så fra?
- Nu har I da noget at tænke over? ;).

Friday, October 22, 2010

MY LOOOOOOVE!

Dettet er en vaske ægte Dr. Martens Triumph 1914 støvle. :D! ^De eneste sko jeg nogensinde virkelig har ønsket mig^
Jeg fandt en DANSK side hvor man kunne få dem..
men selvfølgelig kun i størrelse 36 og 43 -.- !!!
OG NU KAN MAN IKKE FÅ DEM MERE!
Jeg kan lige så godt bare ligge mig til at dø...
JA, PÅ GRUND AF ET PAR SKO!

Noget nyt på ønskelisten?

Kender du ham her?

I kender sikkert alle sammen IPhone, IPod og IPad? Altså mærket Apple. Men kender I manden, som har gjort mærket til det næstestørste i verden!


Steve lavede de første Apple computere, da han var 21 år. Han gjorde det sammen med Stephen Wozniak i Steves forældres garage. De lavede Appel 1, og i 1977 Appel 2 til verden. Appel kom op at køre, Steve havde stor succes med computeren Macintosh, men i 1985 blev han fyret pga. at han var kommet op at skændes med chefen.

Han lavede senere firmaet NeXT Computer, som blev købt af Apple. Her blev han direktør.


Og I ved sikkert allesammen hvad Pixar er, ikk'? Det købte Steve året efter han blev fyret hos Apple. Han gav 10. mio dollars! I 1995 udkom Toy story, og det gjorde at Steve blev milliadær!! Nice!!! Men i 2006 købte Walt Disney for 7.4 milliarder!! (De penge kunne jeg satme godt bruge!!)


Ham her Steve han har, hver gang han viser et nyt produkt frem fra Apple, altid det samme tøj på! En sort sweter, et par jeans og nogle tennissko!! Hva' makker? Du har bare ikke andet tøj i dit tøjskab??

Kram fra Alberte<3

Wednesday, October 20, 2010

Being so lucky to meet.. J.K.ROWLING!!!!

Som de fleste muligvis nok ved var forfatteren til Harry Potter serien, I Danmark i går.
Personligt var jeg meget skuffet over der ikke blev "reklameret" lidt mere med det, fordi i såfald ville jeg havde toppet op for at møde hende..
.. men så er der jo dem der rent faktisk var så heldig de mødte hende; så som min veninde Hejdi Norup som var den første der fik hendes autograf, da hun trådte ud på Flakhaven i Odense :)










"Klokken 11.27 tog vi bussen ind til Flakhaven i Odense, som er ved rådhuset. J.K Rowling havde givet besked om, at hun ville bruge 5-10 minutter på at skrive autografer, før hun skulle ind og læse op for 300 unge mellem 8 og 14 år, som havde sikret sig billetter.
Min bror, ’’søster’’ og jeg stod foran rådhuset en time før, at det var planlagt at J.K Rowling skulle komme der. Vagter ligesom dem man så i film stod parat, både på gaden og oppe på bygningerne. Der var mere sikkerhed end når kongelige besøger de forskellige byer. Det hele var så overvældende, fordi jeg skulle endelig møde den person, som havde givet mig mit private gemmested gennem så mange år. Det er nemlig hvad Harry Potter universet har gjort for mig gennem hårde tider i mit liv.
Der blev spærret af, så J.K Rowlings bil ville kunne komme frem, vi mødte nogle forskellige vi kender og fik snakket med en af de flinke vagter som stod der.
Endelig ca klokken 13.00 ankom selveste J.K Rowling til Flakhaven i Odense. Hun ankom i en sølv bil og var iført og grå/grøn halvlang frakke. Ligeså snart hun stod ud af bilen, kunne hun se alle os trofaste fans og hun så direkte på mig, hvorefter hun gik over og sagde hej til mig som den første – og så signerede hun min Harry Potter og Dødsregalierne bog. Heldigvis fik min veninde og min ’’søster også en autograf efterfølgende, da hun kom forbi igen. Mange fans fik en autograf og kunne gå glad hjem. J.K Rowling udtalte, at hun er helt vild med vores by og rigtig gerne ville tilbage. Hun var så glad for at se os danske fans.
Efter den store mængde af mennesker brød op, var jeg stadig oppe i skyerne. Mit hjerte hamrede og jeg var lykkelig over at have kunnet takke hende, for at have skabt det fantastiske univers til os. Min bror fik optaget video, hvor både J.K Rowling og jeg selv var der og jeg havde fået en autograf. Hvor meget bedre kunne det blive? Selv nu lidt over et døgn efter, er jeg stadig oppe at kører og snakker uafbrudt om min oplevelse. Jeg mødte en af de største kvinder i verdenen, at jeg kender til og som betyder så meget for mig. Det var en oplevelse for livet, som jeg har været så heldig, at have mulighed for at opleve..♥
- Hejdi Norup "

Tuesday, October 19, 2010

SOOORRYY

Øøh.. hva'?
Undskyld, undskyld, undskyld!!! Jeg ved godt, jeg skal lette røven noget mere! -_-'
Men nu har jeg været på FERIE!! **Dam, dam, dam, daaaam!** Og sikke dejligt det var! Det var med min far, hans forlovede og mine to brødre;) Det var super hyggeligt -så dejligt!!
Det hedder "Rønbjerg ferie resort", og er det man kalder en "aktiv" ferie. (Hvilket vi ikke lige fattede konceptet af..)
Men anyway! Der var stort svømme/badeland, aktiv træbane, lazergames, tennis, mombassa land (legeland), basement bowl, golf og læææækker wellness!! Og hvor havde jeg lige præcis glædet mig til wellness. Men man skulle være 16!?!!? OMG og WTF!!?!! Men, jeg fik en kosmetolog til at sige hvilken hudtype jeg har. Noget jeg udemærket godt vidste, bortset fra at da hun sagde det på en måde hvor jeg ikke fattede en skid af det fordi hun brugte et meget fint ord for det. Og da hun så vil proppe en masse creme i fjæset på mig, fattede jeg da også NADA! Hun brugte de her dejlige ord!
Da hun siger "også pigler du bare din hud når den er fugtig." Og jeg lignede højst sandsynligt et spøgsmålstegn i hovedet, for bagefter sagde hun :"Vi kan også kalde det en skrub. Du ved, en creme nærmest med korn, som kradser i ansigtet." Derefter smilede og nikkede jeg forstående, hvilket gjorde mig en lille bitte smule vred, men jeg holdte facaden.
Selvfølgelig købte jeg ikke nogle af de seks forskellige creme, da det mindst ville koste 1200,- kr. Det er vist et julegave-ønske!
Den sidste aften da vi skulle svømme, skulle jeg ikke med. Vandet var PISSE koldt, og jeg var fyldt med snot helt op i hjernen!
Hør så om mine små elendigheder den aften: Først bliver jeg over sprøjtet med vand, fordi jeg går forbi enden af en rutsjebane. Senere da jeg sidder inde i omklædningen med min lillebror (på ni måneder), mærker jeg noget varmt og vådt, hvor jeg finder ud af at han har tisset på mig. Og jeg kan bare ikke bive sur på den lille sveske, men det er stadig PIINLIGT!! Når jeg så er hjemme i vores hytte, finder jeg ud af at pappi har set Kristian Jensen. Ham fra "Vild med dans"!! Så vildt er det heller ikke, meen! Da jeg så får et hoste anfald, tænker jeg: "Okay, det var måske meget godt, at jeg ikke var i vandet!" Alt i alt havde jeg en god dag, og jeg fik en god og lækker is!
Det var en dejligskøn ferie!
Krus, knus!
Alberte<3

Monday, October 18, 2010

White Lies..

White Lies.
-
To lose my life
- Death.

Saturday, October 16, 2010

Paranormal Activity 2

Værsågod guys.. her er traileren til Paranorml Activity 2!
Jeres tur til at dø af skræk..

Videoen tager 1 minut og 13 sekunder, og det meste af tiden er billedet sort..
Og alligevel er jeg ved at skide i bukserne..
De sammenlagtmåske 20 sek. man ser af filmen har afgjort det JEG SKAL IKKE SE DEN FILM!
Selvom jeg har lovet Nanna det OO! mits livs fejl..

// Line.

Friday, October 15, 2010

The Beatles... Enjoy ;)

Yesterday all my trouble seemed so far away..
(yesterday- The Beatles)
When I find myself in times of trouble, Mother Mary comes to me, speaking words of wisdom.
(Let it be- The Beatles)
Picture yourself in a boat on the river..
(Lucy in the sky with diamonds- The Beatles)
well.. shake it up baby now..
(Twist N' Shout - The Beatles)

Crazy teenager on the loose.

det er nogenlunde sådan jeg ville beskrive mig selv for øjeblikket..
- jeg er deprimeret, indelukket og et stort sørgmodigt ansigt at kigge på.
Jeg ved ikke hvad fanden der sker, men jeg kan i hvert fald godt mærke jeg er blevet en hormonel teenager, som nægter at forlade sengen..
- jeg har været ved lægen for at snakke med ham om hvorfor jeg har det som jeg har det, og han kaldte det fandeme en depression..
Yay!!!
WELCOME TO THE WORLD OF CRAZY TEENAGERS!!
-OR RATHER.. WELCOME TO THE LIFE OF NANNA PEDERSEN!

Wednesday, October 13, 2010

Ubruglig viden VOL 2

- Amerikanske psykologer har bevist at i gennemsnittet har børn set 8000 mord i fjernsynet inden de fylder 13.
-I år 1998 kom 143 millioner børn til verden.
-Hvert år brækker 14 englænder tæerne ved at prøve at tage sokker på.
- Ca. 45% af verdens befolkning kigger i andre folks toiletskabe.
-Ca 35% af alle kvinder i verden har kastet en sko efter en mand.
- Det er videnskabligt bevist at om 200 år vil ALLE ægte blondiner (ægte blondine er en der har blond hår over DET HELE) være uddøde.
- Japan har verdens ældste nationalsang.
-Antallet af sandkorn i Sahara er beregnet til at være 1800 trilliarder.
- Italiensk salat hedder i Italien russisk salat
-Titanic havde 3000 ton skinke ombord da det sank (NO WONDER DET SANK?!)
-Rumkugler har mange forskellige navne, fx. på Mors hedder de "sputnik" og i Midtjylland hedder de "trøfler" og I nordjylland er det officielle navn "rumboller"
- at der er størst chance for at se en mand køre med en barnebogn i Danmark.
-mælketænder kommer tidligere ved piger end ved drenge.
- fodsporene på månen forsvinder ikke før om 10 millioner år.

Tuesday, October 12, 2010

Ubruglig viden VOL 1

-Mænd har nemmerer ved at få hikke end kvinder.
-Flere mennesker har en blå tandbørster end en en rød.
-Egypterne var de første i verden der opfandt make-up. For 4000 år siden gik både mænd&kvinder medd make-up.
-Tyske forskere har bevist at man bliver dummere af at holde ferie.
-En kvinde iført stilletter, ligger et større tryg på underlaget af skoen, end en elefant på et ben gør mod en badebold.
-Franske fletninger hedder i Frankrig amerikanske fletninger.
-det er bevist at hvis du spørger en dansker efter den første farve og værktøj der falder dem ind, siger de med 100% "Rød" og "hammer"
-I hele sit liv bruger kvinder i gennemsnittet 630 dage at lægge make-up, og det de bruger 130 dage på at fjerne det igen.

Saturday, October 9, 2010

Ja .. endnu en gang..

Så jeg sad og kedet mig her i går aftes og tænkte: "jeg vil lave et planlagt indlæg til når jeg sidder og er til fest på Sjælland" og så vidste jeg bare slet ikke hvad jeg skulle blogge om.
Derfor valgte jeg at tjekke op på nyhederne om vores Kongehus, og faldt over disse billeder..
- og ja, jeg skal nok prøve at lade være med at lyde for entusiastisk..
men hvad er der helt præcist med kongehuse og HATTE?!
HATTE FORHELVEDE?! HATTE MED TO STREGER STIKKENDE UD FRA HATTEN - SOM PYNT- ja.. muligvis ser den da super fed ud. Men jeg tror næppe det er en man bare vil tage på for sjov..
- Muligvis til at hælde øl ned i bagefter brug, men er det ikke også rundt regner det?!
.. så synes jeg forresten det kunne være sjovt at tjekke op på hvad denne her genburgshat (hun har brugt den fire gange før.- Jeg er royalist, så jeg ved hvad jeg snakker om.) koster..
Den er specielt lavet, hvilket vil sige at kun Mary har sådan en hat der, og hatter har såmen ikke kostet andet en 27 tusinde danske kroner..
SPONSORERET!! - bevares. Det er jo kongehuset..



og så fald jeg lige over Mary's super fede "bukse-kjole" tingeltangel som hun brugte i Australien..
Jeg elsker dem stadigvæk..

det er faktisk super kynisk af mig at sige det, for det er jo egentligt bare en kjole hvor der er syet ben på ikke?
Men hold kæft hvor elsker jeg dem.. Man må endda være tyk i dem!! >:D


okay.. undskyld at jeg gør det her mod jer..
..Men..
men..
men..

ISABELLA ER ALTSÅ NOGET AF DET MEST SØDESTE DER GÅR RUNDT PÅ DEN HER JORD!!!
- jeg vil utroligt gerne have en datter opkaldt efter Isabella.


med mange kærlige kongelige hilsner Nanna..

Friday, October 8, 2010

Nik & Jay remix.

I kan sikkert alle huske da den her grintelhval eller hva helved den kaldes, svømmede ind i Vejlefjord, og blev senere sprunget i luften? Yderst tragisk.

Midt i september var 8. årgang på lejr til Tjekkiet, og så kører man selvfølgelig over Vejlefjord.
Undskyld mig babe, tillad mig og spørg.
Hvem er du? Og hva dit navn?
Ja, undskyld mig babe, Har jeg set dig før?
Et sted i Vejlefjord.

By Nanna&Line.
Det var så først bag efter vi kom til at tænke på at folk nok ville tage det som en fornærmelse..

Hvis mennesket var en sølvfisk..

Nu tænker I sikker "HVA HELVED ER EN SØLVFISK!?" - Nej det er ikke en nymodens guldfisk..

Det er såmen intet mindre end den her lille fætter...
Den bor under for listerne, og kommer kun frem når der er mørkt... Jeg har været så (u)heldig at se den et par gange ude på mit badeværelse :D! Jeg har så senere døbt den "speedy" men så fandt jeg ud af at det var en kvinde... for ligepludselig var der ogs en lille en o: DE MÅ LEVE I MILIONVIS! Ö foresten så spiser de dine døde hudceller.. namnam.

Men så var det jo at jeg kom til at tænke "åh nej" tænker I sikkert.
Men jeg syntes faktisk selv det her er meget genialt! :D

Jeg tænkte at hvis mennesker var en sølvfisk, ville vi undgå ungersnød. Hvert menneske taber i gennemsnit 50.000 døde hudceller om dagen, og sølvfisk spiser dem. Så der må da være mad nok :D?
Dygtig dygtig.

Mads Langer.




Åh Mads.. Åh Mads.. ÅHHH MADS!! <3

Jeg var jo til skønne Mads Langers koncert på Skråen i Aalborg, i søndags :)

Det var en super skøn koncert.. - og jeg ved godt du sidder og tænker "Mads Langer? o.O" men så kan jeg fortælle dig han ikke er særlig stor herhjemme, men det er han derimod i USA. Han er med på The Vampire Diaries med to sange indtil videre.

* Beauty of the Dark (sæson 1)





nu til det sjove.. Et billede af .. *suk* Mads Langer fra koncerten i søndags:

Wednesday, October 6, 2010

Man har i Finland fundet et 5000 år gammelt tyggegummi

^^tyggegummiet her, er fundet i Finland og er 5000 år gammelt.
Det er lavet af bark, og er i gennemsnittet blevet tygget på i tre år af dem person der tyggede det.
Lækkert tyggegummi ikke?
OG HVOR FANDEN KAN MAN FÅ NOGET TYGGEGUMMI DER KAN HOLDE I 5000 ÅR OG STADIGVÆK SMAGE AF DET SAMME?!

Tuesday, October 5, 2010

"Man tæller harer ind til sidst i oktober"

Jeg sad og så TV avisen.. yaer I know WHAT THE FUCK!?
Men altså så var der noget med at de talte harer for at sikrer sig at de ikke ville forsvind.. som sikkert er godt nok.
Men så er der såden en jæger ting der siger "Vil man høste, må man så" og så fik jeg lidt indtrykket af at han bare vil ha flere harer for at skyde dem!? D:
Hva fanden er det for en holdning at ha? ..
Han burde da så for ikke at høste oO. hvorfor i det hele taget skyde dem? Man spiser dem jo ikke engang? o: det er bare for fornøjelsens skyld..
Jeg tror at når jeg blir stor vil min hobby værer at skyde jægere...

FREAKEN!!!! -Det er mig;P

Virkelig!
Det passer, det passer! Jeg er virkelig underlig. (Ikke nogen stor nyhed) Men det er virkelig underligt, så mærkelig jeg kan være nogle gange!
Lige fortiden, vil jeg gerne lave mine lektier:-0? WTF? Jeg har købt en kogebog?! Og jeg er kraftpikkeme og begyndt at male! Og idag købte jeg blomster til mit værelse. Så her skulle DUFTE!? Hvad er det nu for noget?? VIDUNDERLIGT! -eller, eller?
Ej, nu er jeg startet med bogen "KAOS". Hvilket handler om et kaos. (underligt, huh?) Indtil videre er den god!
Kæft hvor ville det være GENIALT, hvis kronprinsen var bøsse!
"Ja og nu tæder Kronprins Frederik ud på balkonen sammen med sin kone Ole." -Jamen hvor sjovt ville det ikke lige lyde? Line, nu har jeg noget at grine af. TAK!;P
Nåh. Klokken er mange, alt for mange! Så jeg må smutte!
XOXO
ALberte<3

Monday, October 4, 2010

Tandlæger ;)

jeg havde det sjovt idag..
- Jeg var hos tandlægen, også hadve hun alle hendes hænder inde i munden på mig (HUN HAR KFRÆFTEDDERMAMER MANGE MAN! O.o) og midt i det hele begynder jeg bare at råbe "AVVVVVVV!!!!" og hun bliver helt vildt forskrækket og råber "HVAD ER DER SKET?!" .. så kigger jeg op på hende og siger "ikke ...noget, jeg synes bare jeg ville tilføje noget til samtalen"
Jeg ved ikke ligefrem om hun blev sur.. Men hun så ellers ret sur ud bagefter..
og forresten så er det rimelig svært at grine med hænder i munden.
Jeg tror muligvis ikke jeg får hende som tandlæge igen ;)

Saturday, October 2, 2010

PRIK PRIK PRIK

Nanna skrev til mig at hun havde lavet et blog indlæg specielt til mig, og det måtte jeg jo lige se.. (:
Så kommer man ind til .. DET HER!?
Jamen mange tak skal du da godt nok ha xD!

And remember what you always learned me .. PAYBACK IS A BITCH!!

Det var så dengang..

Jeg faldt over dette billede af Line og Gina idag.. jeg har selvfølgelig set det før, men jeg synes lige at alle skulle have et lille syn af super Line der eropre en skrammel kasse I Norge.
- "Hvad ville I havde gjort hvis I blev opdaget?" ~ Nanna Pedersen
-" begyndt at tale russisk og bare løbe, fordi de vil fandeme ikke kunne forstå mit russisk, fordi jeg kan ikke russisk" ~ Line Østergaard Jepsen.

Hvis Frederik var til fyre

By: Carsten Lykke.

Jeg så den her video på facebook og så slog det mig hvor fedt det egentlig ville være hvis vi fik en konge der var bøsse.. det vil sikkert aldrig ske da det nok er "imod reglerne" men hva helved, det er det sku så meget der er..
Hvis Frederik var bøsse og giftede sig med en dreng, tror jeg at jeg ville holde op med at hade kongehustet, og faktisk begynde at følge med i hva der foregår.. hvor awesome ville det ikke lige være hvis vores konge var bøsse!? Der har aldrig været en konge der var homo .. eller dronninger for den sags skyld.. (: Jeg tror Frederik - og kongehuset - ville få helt vildt meget omtale også i udlandet :D måske ikke go omtale xD da der jo lige har været en masse drama omkring hvor vidt bøsser og lesbiske måtte blive gift i de danske kirker.. (: Men jeg stemmer helt klart for at Frederik blir homo!:DDDD

For at finde ud af om der nogen sinde i noget land havde været en konge der var homoseksuel googlede jeg "homoseksuelle konger" og der første der popper op er "solkongen - Han blev undfanget af en enevældig konge (som til syneladende var homoseksuel eller bare havde en ualmindelig grim kone"
R E S P E K T! xD
- Og til dem der ikke ved det er "solkongen" et kælenavn til den Franske konge i slutningen af 1600tallet.. (: